Οι ελληνικές συνταγές κρύβουν τεράστια σοφία καθώς εκμεταλλεύονται και τα πιο απλά υλικά για να δημιουργήσουν πιάτα που αποτελούν ύμνο στη μεσογειακή κουζίνα. Έτσι και η κεφαλονίτικη ριγανάδα είναι μια ιδέα για κολατσιό που είναι ιδανική για τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες ή για την εξόρμηση στην παραλία.
Δεν πετάς το μπαγιάτικο ψωμί και φτιάχνεις μια τόσο νόστιμη συνταγή!
Υλικά
- 4 φέτες ψωμί χθεσινό ή φρέσκο φρυγανισμένο
- 3 ντομάτες μέτριες
- 200 γρ. φέτα Κεφαλονιάς
- 1-2 σκελίδες σκόρδο
- 4-5 κ.σ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
- ρίγανη
- αφράλα (αλάτι από τα βράχια της θάλασσας), αλλιώς ανθό αλατιού
Δες την εκτέλεση στο cookout.gr