Ζουμερές και καλοψημένες, αυτές οι μπριζόλες (μοσχαρίσιες ή χοιρινές) γίνονται γρήγορα στο air fryer. Μια φορά να τις φτιάξεις, δεν ξανατηγανίζεις.
Πώς ψήνεις τις μπριζόλες ανάλογα με το πάχος τους
Μπριζόλες πάχους 2 εκ. ψήνονται για 8-9 λεπτά στους 200°C για medium-rare (θα παραμείνουν ροζ στο κέντρο).
Μπριζόλες πάχους 2 εκ. ψήνονται για 10-11 λεπτά στους 200°C για medium (σχεδόν καλοψημένη).
Μπριζόλες πάχους 2 εκ. ψήνονται για 12-13 λεπτά στους 200°C για well done (καλοψημένη).
Μπριζόλες πάχους 3 εκ. ψήνονται για 10-11 λεπτά στους 200°C για medium-rare (ζουμερή και ροζ εσωτερικά).
Μπριζόλες πάχους 3 εκ. ψήνονται για 12-13 λεπτά στους 200°C για medium (ζουμερή και ελάχιστα ροζ εσωτερικά).
Μπριζόλες πάχους 3 εκ. ψήνονται για 14-16 λεπτά στους 200°C για well done (καλοψημένη).