Αρχικά θα χρειαστείς πολύ τυρί για αυτή τη συνταγή! Είναι η πιο απολαυστική και τυρένια εκδοχή του κοτόπουλου πανέ αφού είναι γεμιστό με τυρί αλλά και κάτω από το πανάρισμα έχει πάλι τυρί!
Από τυριά θα χρειαστείς: τριμμένο γκούντα και τσένταρ (περίπου 200 γραμμάρια), 8 τρίγωνα τυράκια τύπου La vache qui rit, δύο φέτες τυρί του τοστ γκούντα και δύο τσένταρ.
Θα χρειαστείς ένα διπλό στήθος κοτόπουλο ανοιγμένο σε σνίτσελ αλλά και αυγό, αλεύρι και φρυγανιά για το πανάρισμα.
Στρώσε σε ένα ταψί τα τριμμένα τυριά για να κάνεις ένα «στρώμα» που θα πατήσει το κοτόπουλο.
Λιώσε λίγο βούτυρο που μπορείς να αρωματίσεις με σκόρδο ή δεντρολίβανο και βούτα το κοτόπουλο να τραβήξει και από τις δύο πλευρές.
Ξάπλωσε το κοτόπουλο από τη μία πλευρά στο τριμμένο τυρί και πάτα απαλά για να κολλήσει σε όλη την επιφάνεια.
Βγάλε από το τυρί και ακούμπα στον πάγκο της κουζίνας με την πλευρά που είναι σκέτη.
Βάλε συμμετρικά 4 τρίγωνα τυράκια στις 4 πλευρές του κοτόπουλου και πίεσε με ένα κουτάλι ή το εργαλείο για τον πουρέ ώστε να απλωθεί το τυρί.
Δίπλωσε το στήθος όπως θα δεις στο βίντεο.
Βάλε δύο τρίγωνα τυράκια και άπλωσέ τα στη μία επιφάνεια του στήθους και από πάνω μία φέτα γκούντα και μία τσένταρ.
Κάνε το ίδιο και από την κάτω πλευρά.
Προσεκτικά βάλε το διπλωμένο στήθος σε αλεύρι και πανάρισε καλά.
Βούτα σε χτυπημένο αυγό και κατόπιν σε φρυγανιά.
Τηγάνισε σε καυτό λάδι σε μεγάλη κατατσαρόλα μέχρι να ροδίσει και από τις δύο πλευρές.