Ήρθε η στιγμή να φτιάξεις τραγανές κεσαντίγιας (quesadillas) γεμιστές με λιωμένο τυρί και λαχανικά και τις συνοδεύουμε με μια σπιτική σάλτσα από κόκκινα φασόλια. Γρήγορο, χορταστικό και πεντανόστιμο σνακ!
Υλικά
Για 2 μεγάλες κεσαντίγιας
- 4 τορτίγιες, καλαμποκιού ή σιταριού
- 1 φλ. τυρί τριμμένο (τσένταρ, γκούντα, μοτσαρέλα ή μείγμα)
- 1 πιπεριά κόκκινη, σε λωρίδες
- 1 πιπεριά πράσινη, σε λωρίδες
- ½ φλ. καλαμπόκι από κονσέρβα, στραγγισμένο
Για τη σάλτσα
- ½ φλ. φασόλια κόκκινα, βρασμένα ή κονσέρβα
- 1 ντομάτα μικρή, ψιλοκομμένη
- 1 κ.σ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 κ.σ. κόλιανδρο ή μαϊντανό
- 1 κ.γ. χυμό lime ή λεμόνι
- αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Δες τη διαδικασία στο cookout.gr