Πώς να φτιάξεις μακαρόν με δροσερή γέμιση ροδάκινο

09.09.2025
Πώς να φτιάξεις μακαρόν με δροσερή γέμιση ροδάκινο
Unsplash
Η πιο φίνα εκδοχή του ροδάκινου σε ένα γαλλικό γλυκό

Τα εμβληματικά γαλλικά αμυγδαλωτά θεωρούνται δύσκολο γλυκό. Κι όμως, μπορούμε να τα φτιάξουμε μόνοι μας στο σπίτι. Βασικά, τα μακαρόν δε θέλουν κόπο, αλλά τρόπο. Και σταθερό χέρι να κόψει τα μείγμα σε ίδιο μέγεθος και λίγη υπομονή μετά για να στεγνώσουν πριν ψηθούν.

Υλικά

για 40 τεμάχια

- 180 γρ. πούδρα αμυγδάλου

- 180 γρ. ζάχαρη άχνη

- 150 γρ. ασπράδια αυγών (περίπου 5 αυγά)

- 1 πρέζα αλάτι

- 180 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

- κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής σε πάστα

- μαρμελάδα ροδάκινο για τη γέμιση

Δες τη διαδικασία στο cookout.gr