Δεν υπάρχει τίποτα πιο απολαυστικό από ένα ζουμερό, σπιτικό τσίζμπεργκερ! Με 100% καθαρό μοσχαρίσιο κιμά, καρυκευμένο απλά με αλάτι και πιπέρι, δημιουργούμε το αυθεντικό μπέργκερ που όλοι αγαπάμε.
Υλικά
Για τα μπιφτέκια
- 500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο, ιδανικά με 20%-25% λίπος και περασμένο μια φορά
- αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- λίγο λάδι ή βούτυρο για το ψήσιμο
Για το burger
- 4 ψωμάκια για burger, κλασικά ή μπριός
- 4 φέτες τυρί τσένταρ ή άλλο τυρί που λιώνει ωραία
- 4 φύλλα μαρούλι
- 1-2 ντομάτες κομμένες σε λεπτές φέτες
- 1 κρεμμύδι μικρό, κομμένο σε λεπτές φέτες (προαιρετικά)
- 4-5 πίκλες κομμένες σε λεπτές φέτες (προαιρετικά)
- κέτσαπ, μαγιονέζα ή άλλη σάλτσα της επιλογής μας π.χ. μουστάρδα, BBQ σως, κοκτέιλ σως κτλ.
Δες τη διαδικασία στο cookout.gr