Η ελληνική παράδοση θέλει το χοιρινό και όχι η γαλοπούλα να κυριαρχεί στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Και τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια σαφής στροφή προς αυτό.
Αν αναζητάς θεαματικές συνταγές γιατί πιστεύεις ότι το χοιρινό είναι βαρετό τότε θα σε πάμε ένα ταξιδάκι μέχρι τη γείτονα Ιταλία όπου και εκεί το χοιρινό έχει την τιμητική του.
Και στο λέμε από τώρα για να κάνεις εγκαίρως τα κουμάντα σου!
Ένας Ιταλός κρεοπώλης έχει δει τα βίντεό του στο TikTok να φτάνουν και τα 70 εκατομμύρια views δείχνοντας πώς μπορείς να κάνεις ωραία κομμάτια χοιρινού με ή χωρίς κόκκαλο να δείχνουν υπερπαραγωγές.
Βέβαια δεν δείχνει παρασκευές μόνο χοιρινού αλλά σήμερα θα επικεντρωθούμε σε αυτό.
Στο βίντεο των 70 εκατομμυρίων, παίρνει ένα κομμάτι με χοιρινές μπριζόλες κόντρα όπως λέγονται χωρίς να τις χωρίσει και αφαιρεί με χειρουργική ακρίβεια το καθαρό κομμάτι κρέας που θυμίζει φιλέτο.
Το ανοίγει σαν σε φύλλο και το γεμίζει με μπαχαρικά, καπνιστό τυρί, προσιούτο και χόρτα.
Το τυλίγει σε μεμβράνη σαν μπαλοτίνα και το ξαναβάζει στη θέση του ανα΄μεσα στα κόκκαλα. Αφαιρεί τη μεμβράνη και είναι έτοιμο για ψήσιμο.
Να σε πληροφορήσουμε ότι αν σου έτρεξαν τα σάλια, υπάρχουν κρεοπωλεία που μπορούν να σου το φτιάξουν. Δηλαδή μπορείς να ζητήσεις ένα κομμάτι μπριζόλες κόντρα άκοφτες, να ζητήσεις να σου αφαιρέσουν το φιλέτο, να στο ανοίξουν και να κάνεις τα υπόλοιπα εσύ για να διαλέξεις τη γέμιση που θέλεις.
@ilariocaso #food #neiperte #xte #foryou #perteeee #foryourpage #perte #fyp #follovers #follovers #foodlover #follow ♬ เสียงต้นฉบับ - JOHN (SONGS STATION) - สุขภาพดีกับเภเบิร์ด
Το ίδιο κομμάτι κρέατος γίνεται και αλλιώς σε ένα εξίσου δημοφιλές βίντεο που ανέβηκε στον ίδιο λογαριασμό. Είναι όλα θέμα κοψίματος από τον κρεοπώλη.
@ilariocaso 8 costole🔥 Se sei debole di cuore non guardare questo video, ecco un idea per natale 😆#food #neiperte #perte #foryou #xte ♬ Tokyo Drift - Xavier Wulf
Διάβασε ακόμα: