Ένα αφράτο και γλυκό χριστουγεννιάτικο ψωμί!
Υλικά
για 2 φρατζόλες
- 500 γρ. Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
- 300 ml γάλα
- 130 γρ. Καστανή Ζάχαρη Fytro
- 70 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη
- 1 φακελάκι Μαγιά Στιγμής ΓΙΩΤΗΣ
- ½ κ.γ. τζίντζερ τριμμένο
- ½ κ.γ. κανέλα
- ½ κ.γ. κάρδαμο τριμμένο
- ¼ κ.γ. μαχλέπι τριμμένο
- 1 βανίλια
- 1 πρέζα αλάτι
- 40 γρ. σταφίδες μαύρες
- 50 γρ. βερίκοκα αποξηραμένα, ψιλοκομμένα
- 20 γρ. κάσιους χοντροκομμένα
- 20 γρ. φουντούκια χοντροκομμένα
- 20 γρ. καρύδια χοντροκομμένα
Για το γαρνίρισμα
- 2 κ.σ. ζάχαρη άχνη
Δες τη διαδικασία στο cookout.gr
Διαβάστε ακόμα
Αυτή η «καμένη» φέτα θα εκσυγχρονίσει τα χριστουγεννιάτικα ορεκτικά σας
Αυτή η πανεύκολη συνταγή θα σας κάνει να λατρέψετε το μάραθο
Χρειάζεσαι δύο μόνο υλικά για να φτιάξεις αυτό το εντυπωσιακό και γρήγορο γλυκό!