Η παραδοσιακή μακαρονάδα της Μάνης ονομάζεται τσουχτή και δεν είναι άλλο από ένα πιάτο με χοντρό μακαρόνι σερβιρισμένο απλά με καψαλισμένη μυζήθρα και δύο μελάτα τηγανητά αυγά.
Tι θα χρειαστείς
- 1 πακέτο μακαρόνια Νο 5 (τρυπητά)
- 75ml ελαιόλαδο + λίγο ακόμη για τα αυγά
- 1 κ.σ. βούτυρο
- 250 γρ. μυζήθρα ξερή, λεπτοτριμμένη
- 8 αυγά
- αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Δες το βίντεο με την εκτέλεση της συνταγής στο cookout.gr