Φύλαξε τις πιπεριές σου σε βάζο για πολύ καιρό! Η συνταγή για να τις κάνεις ξιδάτες

26.08.2025
Φύλαξε τις πιπεριές σου σε βάζο για πολύ καιρό! Η συνταγή για να τις κάνεις ξιδάτες
Photo by Katherine Lenhart on Unsplash
Ένας μεζές ιδανικός για το ουζάκι σου

Βασική αξία της οικονομίας και της οικολογίας είναι να μην πετάμε τίποτα. Γι' αυτό άλλωστε οι παλιές γυναίκες τα λαχανικά που ήταν ανά εποχή σε αφθονία τα έκαναν τουρσί και έτσι απολάμβαναν την αξία τους όλον τον χρόνο.

Ένα τέτοιο γευστικό συνοδευτικό είναι οι ξιδάτες πιπεριές Φλωρίνης, που ξεχωρίζουν για το χρώμα, τη γλυκιά γεύση και την καπνιστή αίσθηση που δίνουν.

Δες τη συνταγή στο cookout.gr

Τελευταία τροποποίηση στις 26.08.2025 - 00:29